Kim Roelofs is mei dit jaar gestart als relatiebeheerder bij AACC

Wie aan AACC denkt, denkt daarbij hoogstwaarschijnlijk direct aan onze directie (en levende visitekaartjes) Richard van Leeuwen, Antoine Joosten en Willem Beumer. Maar bij AACC werken dagelijks nog zo’n 18 andere collega’s vol passie voor onze klanten. Dit keer is het de beurt aan Kim Roelofs om zich voor te stellen. Zij is mei dit jaar gestart als relatiebeheerder bij AACC.

Ter uitbreiding van het team is Kim dit jaar gestart bij AACC. Kim is in 2011 begonnen in de accountancy en heeft als assistent-accountant bij diverse accountantskantoren gewerkt. Bij AACC vervult zij de rol van relatiebeheerder waarbij zij door het team geholpen zal worden zich te ontwikkelen en in deze functie te groeien.

Hoe kwam je met AACC in gesprek?

Kim: “Ik heb gesproken met een werving en selectiebureau dat mij eerder goed geholpen heeft. Toen ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe baan was een afspraak met Antoine snel geregeld. Sowieso ging het hele sollicitatietraject snel. Het eerste gesprek bestond uit kennismaken met Antoine, waarna de andere directeur Richard er bij werd gehaald. Na dat gesprek was eigenlijk alles al rond, de tweede afspraak was een formaliteit en inmiddels ben ik onderdeel van het team van AACC.”

Wat viel je op in het gesprek?

“Het kennismakingsgesprek met Antoine was informeel. Het was geen standaard sollicitatie over welke pakketten en processen ken je, maar een gesprek om elkaar te leren kennen. Het ging gelijk over groei, ontwikkeling en het plan wat ze met mij voor ogen hadden. Juist niet over de inhoud van het werk praten, maar over mij en mijn ambities. Dat sprak me erg aan.”

Hoe zijn je eerste weken verlopen?

“Het is gek om in deze tijd bij een nieuwe werkgever te starten. Jezelf voorstellen zonder een hand te geven voelt vreemd aan. En door het vele thuiswerken duurde het een maand voordat ik alle collega’s fysiek had ontmoet. Toch was mijn start hier alles behalve onpersoonlijk. Mijn komst was goed voorbereid en er was gelijk interesse door collega’s (persoonlijk en digitaal) waardoor ik me direct erg welkom voelde.
Wat me nu duidelijk is, na deze korte periode, is dat de interesse echt is. De betrokkenheid, de aandacht voor elkaar en het helpen is iets wat ik vanaf dag één heb gemerkt. Ook het feit dat we hier in duo’s werken (ik werk met Ilse Hendriks) is iets wat de betrokkenheid en ontwikkeling stimuleert. Hier wordt gekeken naar hoe je je kunt ontwikkelen, hoe je verder kunt groeien en wat je daarvoor nodig hebt. Er hangt een hele prettige sfeer op kantoor en dat uit zich ook naar de klanten.
In mijn eerste weken kreeg ik veel hulp van mijn duo partner Ilse. Zij is echt een volwaardig relatiebeheerder en aanspreekpunt voor klanten, directie en collega’s. Ze is deskundig en neemt me mee in haar beslissingen en laat me zien hoe AACC omgaat met haar klanten.”

Wat mogen klanten van je verwachten?

“Dat ik mezelf ontwikkel tot een relatiebeheerder die haar klanten proactief benadert, waarbij ik mijn klanten op de hoogte hou als er nieuwe relevante kennis is. Zij mogen verwachten dat ik mijn kennis omzet in goed advies en de informatie deel die de klant nodig heeft om verder te komen. Daarnaast ben ik betrokken bij mijn klanten en kan ik me goed inleven in wat de klant bezig houdt. Ik hecht veel waarde aan open en transparante communicatie.”

Wat mag het team van je verwachten?

“Ook naar mijn collega’s denk ik mee en communiceer ik transparant. Ik streef ernaar dat we alle expertises die we hebben, zo goed mogelijk inzetten. Dat we er samen voor zorgen om onze klanten verder op weg te helpen. Ik zet mijn deskundigheid in om echt van toegevoegde waarde te zijn.
Daarnaast mag het team van mij een stukje collegialiteit, gezelligheid en inhoud verwachten. Naast de betrokkenheid naar klanten toe vind ik het ook belangrijk dat er ruimte is voor elkaar.
De komende periode ga ik gebruiken om mijn collega’s beter te leren kennen. Ik ga kijken hoe ik een bijdrage kan leveren aan projecten en klanten. Ik wil zo snel mogelijk groeien in het team. Het bouwen aan een eigen klantenportefeuille is een ambitie voor de komende jaren.
Mijn eerste indruk van de afgelopen weken geeft mij het gevoel dat ik hier goed op mijn plek zit. Ik zie mijzelf hier een zeer lange tijd werkzaam zijn!”

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.